Facebook Pixel Code -->

O nama

Drvenarnica ARTISA - Formula za dobar i zdrav život

Mi smo duborezačko-dizajnersko-stolarska radionica koja ima za cilj da smanji upotrebu veštačkih materijala i što više približi čoveka prirodi.

Proizvodi su izrađeni od čistog bukovog drveta, savremanog su dizajna koji je minimalistički ali uz mnogo planiranja i posvećenosti dizajniranju trudimo se da funkcionalnost naših proizvoda bude na prvom mestu.

Posedujemo najsavremaniju opremu za obradu drveta, duborez i graviranje koja nam omogućava izradu proizvoda za različite namene. Svi proizvodi se mašinski oblikuju a potom ručno dorađuju. Kako bi dugo zadržali svoju lepotu i funkcionalnost,a za održavanje istovremeno bili jednostavni i nezahtevni, drvo premazujemo prirodnim uljima i pčelinjim voskom.

Trudimo se da u potpunosti sačuvamo transparentan izgled drveta čime zaokružujemo stvaranje proizvoda vođeni idejom koja se bazira na ekologiji i sigurnosti.

Uz znanje, kvalitet, moderan dizajn i povoljne cene, posebnu pažnju posvećujemo personalizaciji proizvoda u vidu izbora dimenzija, materijala, dizajna izrade loga i brendiranja po Vašoj meri i želji.

Otkrijte kako možemo doneti još individualnije mogućnosti dizajna u svako područje Vašeg doma.

Duborez Artisa Kruševac
Proizvodi od drveta Artisa
Ikone u duborezu
Scroll